jobbmuligheter

VI SØKER interiørarkitekt i et års vikariat

Lund+Slaatto Arkitekter har mange interessante prosjekter og stabilt høy oppdragsmengde. Vi har de siste årene bygget opp en interiøravdeling på kontoret, som er involvert i mange av kontorets prosjekter og i tillegg jobber med rene interiørprosjekter. Avdelingen består i dag av fem interiørarkitekter, og vi søker nå etter en engasjert, dyktig og selvstendig interiørarkitekt i et vikariat på et år fra ca 01.01.2019. Du må ha master eller hovedfagsutdannelse, og ca. 5-8 års erfaring. Du bør ha et ønske om å jobbe i et tverrfaglig miljø i tett samarbeid med arkitekter, og ha variert erfaring, gjerne bl.a. fra kontorbygg. Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi holder til i flotte lyse lokaler på Langkaia sentralt i Oslo, og kan tilby utfordrende og varierte oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.

Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og portfolie/ utvalgte prosjekteksempler og referanser sendes senest 1.oktober til ahm@lsa.no

Ta gjerne kontakt med leder for interiøravdelingen Benedicte Arentz på 926 88 174, eller daglig leder Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen.

arkitektpraktikant for 2019

Lund+Slaatto Arkitekter søker arkitektpraktikant i fulltidsstilling for et år med tiltredelse i januar 2019. Vi søker etter en dyktig, positiv og engasjert person med gode dataferdigheter (gjerne i ArchiCad, SketchUp og Adobe-pakken). Du må ha fullført minst tre år av studiet, og beherske norsk språk godt.

Lund+Slaatto har ca 50 ansatte – arkitekter, interiørarkitekter og praktikanter, og holder til i flotte lyse lokaler på Langkaia sentralt i Oslo. Aktuelle prosjekter fra de seneste årene er bl.a Ulstein Arena (svømme- og idrettsanlegg med bibliotek, finalist til Statens pris for byggkvalitet i år), Valle Wood (kontorbygg i massivtre), Clarion Hotel The Hub (nybygg og ombygging på Jernbanetorget i Oslo), Schweigaards gate 21/23 (hovedkontorer for Gjensidige og NSB, vinner av Statens byggeskikkspris i 2014) og boligprosjektet Munch Brygge i Bjørvika.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen.

Søknad med vedlagt CV, portfolie og evt. referanser sendes til ahm@lsa.no senest 1. november.

 

Vi søker landskapsarkitekt

Vi ønsker å utvide kompetansen på kontoret slik at vi også kan tilby tjenester innenfor landskapsarkitektur. Vi ser i første omgang etter en engasjert landskapsarkitekt som har vilje og evne til å jobbe i design-/ tidlig fase og i tillegg har erfaring med gjennomføring og detaljering (minimum ca. 5 år). Landskapsarkitekten(e) hos oss kommer til å involveres i prosjekter fra tidlig fase, samarbeide tett med kontorets faglige ledelse og de andre arkitektene og være sentral i prosjektutviklingen.

Vi kan tilby spennende prosjekter, utfordrende oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen, eller send en søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og portfolio / prosjekteksempler og referanser til ahm@lsa.no


 

ARKITEKTER 

Vi har for tiden ingen ledige arkitektstillinger. Du er allikevel velkommen til å sende en åpen søknad. Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV, portfolie / utvalgte prosjekteksempler og referanser sendes til ahm@lsa.no

Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 hvis du har spørsmål.PRAKTIKANTER

Lund+Slaatto ansetter 3-4 praktikanter i året, i fulltidsstillinger for ett år. Praktikantene jobber hovedsakelig med prosjektrelatert arbeid, og har i tillegg oppgaver ifm driften av kontoret. 1-2 praktikanter starter i januar og 1-2 i august, og søknadsfristene er hhv. 1. november og 1. mai hvert år. Vi ser etter positive, dyktige, selvstendige og engasjerte personer med gode dataferdigheter. Søkere må ha studert arkitektur i minimum 3 år og må beherske norsk språk.

Søknad med CV, portfolie og referanser sendes til ahm@lsa.no 

Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingene.