jobbmuligheter

NY LANDSKAPSAVDELING

Lund+Slaatto ønsker å utvide kompetansen på kontoret slik at vi også kan tilby tjenester innenfor landskapsarkitektur. Vi søker derfor etter en faglig engasjert og selvstendig landskapsarkitekt som kan være sentral i arbeidet med å bygge opp en egen landskapsavdeling hos oss. Du må ha erfaring fra alle faser av prosjektering og må ønske å jobbe tverrfaglig og tett med arkitekter. Du må beherske norsk godt både muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby spennende prosjekter, utfordrende oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.

Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og utvalgte prosjekteksempler og referanser sendes til ahm@lsa.no

Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen.
 

ARKITEKTER OG INTERIØRARKITEKTER

Vi har for tiden ingen ledige arkitekt- og interiørarkitektstillinger. Du er allikevel velkommen til å sende en åpen søknad. Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV, portfolie / utvalgte prosjekteksempler og referanser sendes til ahm@lsa.no

Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 hvis du har spørsmål.


PRAKTIKANTER

Lund+Slaatto ansetter 3-4 praktikanter i året, i fulltidsstillinger for ett år. Praktikantene jobber hovedsakelig med prosjektrelatert arbeid, og har i tillegg oppgaver ifm driften av kontoret. 1-2 praktikanter starter i januar og 1-2 i august, og søknadsfristene er hhv. 1. november og 1. mai hvert år. Vi ser etter positive, dyktige, selvstendige og engasjerte personer med gode dataferdigheter. Søkere må ha studert arkitektur i minimum 3 år og må beherske norsk språk.

Søknad med CV, portfolie og referanser sendes til ahm@lsa.no 

Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingene.