jobbmuligheter

ARKITEKT

Lund+Slaatto søker en ambisiøs og talentfull arkitekt, nyutdannet eller med noen års erfaring, med meget gode evner innenfor konseptutvikling og arkitektonisk formgivning.

I denne stillingen vil man få muligheten til å delta i en rekke spennende tidligfase-/konkurranse-prosjekter, innenfor et veletablert kontor med høye arkitektoniske ambisjoner. Du må ha evne til å jobbe selvstendig, men selvfølgelig i nært samarbeid med både kontorets faglige ledelse og øvrige medarbeidere. Du må ha relativ høy kompetanse på 3D-verktøy, og beherske norsk språk.
 
Vi kan tilby utfordrende oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.
 
Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og portfolie/ utvalgte prosjekteksempler, samt referanser sendes til e-post 

Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen.

PRAKTIKANTER

Vi har ansatt 2 nye praktikanter fra august, i fulltidsstillinger for ett år, men utover høsten skal vi ansette en til fra januar 2018. Praktikanter hos oss jobber hovedsakelig med prosjektrelatert arbeid, og har i tillegg oppgaver ifm. driften av kontoret. Vi ser etter positive, dyktige, engasjerte og selvstendige personer med gode dataferdigheter. Søkere må ha studert arkitektur i minimum 3 år og må beherske norsk språk muntlig og skriftlig. Søknad med CV, portforlie og referanser sendes til ahm@lsa.no senest 1. mai. Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingene.

INTERIØRARKITEKTER

Vi har for tiden ingen ledige interiørarkitektstillinger, men vurderer fortløpende evt. behov for nye ansettelser. Vi er alltid interessert i gode søkere, og oppfordrer deg til å sende en åpen søknad hvis du er interessert i å jobbe hos Lund+Slaatto. Vi ser etter dyktige arkitekter, gjerne med noen års erfaring, men det kan også være aktuelt med nyutdannede. Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby utfordrende oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.

Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV, portfolie/ utvalgte prosjekteksempler og referanser sendes til ahm@lsa.no

Ta kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 hvis du har spørsmål.

NY LANDSKAPSAVDELING

Lund+Slaatto ønsker å utvide kompetansen på kontoret slik at vi også kan tilby tjenester innenfor landskapsarkitektur. Vi søker derfor etter en faglig engasjert og selvstendig landskapsarkitekt som kan være sentral i arbeidet med å bygge opp en egen landskapsavdeling hos oss. Du må ha erfaring fra alle faser av prosjektering og må ønske å jobbe tverrfaglig og tett med arkitekter. Du må beherske norsk godt både muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby spennende prosjekter, utfordrende oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.
Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og utvalgte prosjekteksempler og referanser sendes til ahm@lsa.no
Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på tlf. 99 28 93 02 for å høre mer om stillingen.

PRAKTIKANTER

Lund+Slaatto ansetter 3-4 praktikanter i året, i fulltidsstillinger for ett år. Praktikantene jobber hovedsakelig med prosjektrelatert arbeid, og har i tillegg oppgaver ifm driften av kontoret. 1-2 praktikanter starter i januar og 1-2 i august, og søknadsfristene er hhv. 1. november og 1. mai hvert år. Vi ser etter positive, dyktige, selvstendige og engasjerte personer med gode dataferdigheter. Søkere må ha studert arkitektur i minimum 3 år og må beherske norsk språk.