Hos Alma

HOS ALMA

OSLO, 2021
4SERVICE

230 m²

Restauranten Hos Alma er en del serveringstilbudet til kontorbygget Harbitz Torg på Skøyen i Oslo, driftet av 4Service. Restauranten er åpen for alle både på dag -og kveldstid, og fungerer også som et tilskudd til byggets kantine.

Interiørene er gjennomført i nært samarbeid med 4Service, med ønske om å skape et spisested med en klar nordisk profil basert på sesongbaserte, naturlige råvarer. Det har vært essensielt å bruke lokalenes særpreg og fordeler; med høyt under taket, og en stor glassfasade som slipper inn mye dagslys og gir en tydelig eksponering mot torget.

Det store lokalet er løst ved å skape to nivåer. Det er skapt en messanin over kjøkkenet, som gir ytterligere sitteplasser og fleksible muligheter for kurs / mer lukkede selskap. For å knytte det store rommet sammen, er alle vegger og himlingen, med sine tekniske installasjoner, malt i én farge. Den dype grønntonen står fint til materialpaletten som ellers består av naturlige jordtoner, som harmonerer med steinene i terrazzoen. Fast og løst inventar er i røkt eik og råstål, med innslag av naturfarget skinn og ullstoff. Et bærende element i rommet er de mange takpendlene som i naturfarget bast bidrar til en varm og intim atmosfære, samtidig som de understreker rommets store takhøyde.

Restauranten henvender seg mot torget ved inngangen til kontorbygget og er blitt et varmt, inviterende og hyggelig spise -og treffsted for nærmiljøet. Effekten av det store antallet pendler i naturfarget kurv sørger for at den lune stemningen sprer seg ut mot torget, særlig på kveldstid.

Restauranten Hos Alma er en del serveringstilbudet til kontorbygget Harbitz Torg på Skøyen i Oslo, driftet av 4Service. Restauranten er åpen for alle både på dag -og kveldstid, og fungerer også som et tilskudd til byggets kantine.

Interiørene er gjennomført i nært samarbeid med 4Service, med ønske om å skape et spisested med en klar nordisk profil basert på sesongbaserte, naturlige råvarer. Det har vært essensielt å bruke lokalenes særpreg og fordeler; med høyt under taket, og en stor glassfasade som slipper inn mye dagslys og gir en tydelig eksponering mot torget.

Det store lokalet er løst ved å skape to nivåer. Det er skapt en messanin over kjøkkenet, som gir ytterligere sitteplasser og fleksible muligheter for kurs / mer lukkede selskap. For å knytte det store rommet sammen, er alle vegger og himlingen, med sine tekniske installasjoner, malt i én farge. Den dype grønntonen står fint til materialpaletten som ellers består av naturlige jordtoner, som harmonerer med steinene i terrazzoen. Fast og løst inventar er i røkt eik og råstål, med innslag av naturfarget skinn og ullstoff. Et bærende element i rommet er de mange takpendlene som i naturfarget bast bidrar til en varm og intim atmosfære, samtidig som de understreker rommets store takhøyde.

Restauranten henvender seg mot torget ved inngangen til kontorbygget og er blitt et varmt, inviterende og hyggelig spise -og treffsted for nærmiljøet. Effekten av det store antallet pendler i naturfarget kurv sørger for at den lune stemningen sprer seg ut mot torget, særlig på kveldstid.