jobbmuligheter

LUND+SLAATTO SØKER PRAKTIKANTER

Lund+Slaatto Arkitekter søker to arkitektpraktikanter i fulltidsstilling for et år med tiltredelse i august 2019.  Vi søker dyktige, positive og engasjerte arkitektstudenter med gode dataferdigheter - gjerne kjennskap til ArchiCad, SketchUp og Adobe-pakken. Søkere må ha studert arkitektur i minimum tre år, og beherske norsk språk godt. Besøk gjerne våre hjemmesider lsa.no, eller ta kontakt med undertegnede for mer informasjon.

Søknad med vedlagt CV, portfolie og evt. referanser sendes til ahm@lsa.no senest 15. april.

Vi søker landskapsarkitekt

Vi ønsker å utvide kompetansen på kontoret slik at vi også kan tilby tjenester innenfor landskapsarkitektur. Vi ser i første omgang etter en engasjert landskapsarkitekt som har vilje og evne til å jobbe i design-/ tidlig fase og i tillegg har erfaring med gjennomføring og detaljering (minimum ca. 5 år). Landskapsarkitekten(e) hos oss kommer til å involveres i prosjekter fra tidlig fase, samarbeide tett med kontorets faglige ledelse og de andre arkitektene og være sentral i prosjektutviklingen.

Vi kan tilby spennende prosjekter, utfordrende oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen, eller send en søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og portfolio / prosjekteksempler og referanser til ahm@lsa.no


 

ARKITEKTER / INTERIØRARKITEKTER 

Vi har for tiden ingen ledige arkitekt / interiørarkitektstillinger. Du er allikevel velkommen til å sende en åpen søknad. Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV, portfolie / utvalgte prosjekteksempler og referanser sendes til ahm@lsa.no

Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 hvis du har spørsmål.