NYHETER

OKTOBER 2019

ARKIVENES HUS OG ULSTEIN ARENA NOMINERT TIL GLASSPRISEN

To prosjekter fra Lund+Slaatto kan vinne Glassprisen 2019: Arkivenes Hus og Ulstein Arena. I begge prosjektene er glass et fremtredende og viktig arkitektonisk element. I Ulstein Arena brukes glassflater strategisk for å koble anleggets indre funksjoner sammen med byen. I Arkivenes Hus er etasjene organisert rundt et glassoverdekket atrium og det store glasspartiet ved inngangspartiet knytter fellesarealene til omgivelsene.

Det er i alt seks finalister i prisen som deles ut av Glass- og fasadeforeningen. Vinneren kunngjøres på Glassarkitekturdagen 15. oktober.

Les mer om Glassprisen

Les mer om Arkivenes Hus eller Ulstein Arena

SEPTEMBER 2019

LUND+SLAATTO PREMIERES MED INNKJØP i konkurransen om nytt fotografihus

Arkitektkonkurransen om nytt fotografihus på Sukkerbiten er nå avgjort. Lund+Slaatto Arkitekter sitt bidrag, “Flyt”, kom ikke helt til topps, men ble likevel hedret med innkjøp. Av 98 innsendte bidrag, var det Atelier Oslo som kom seieren ut av den åpne, internasjonale konkurransen.

Det planlagte fotomuseet har allerede fått mye oppmerksomhet, mye på grunn av sin beliggenhet. I sommer var konkurranseforslagene utstilt på Sukkerbiten og cirka 5000 mennesker besøkte utstillingen før den ble tatt ned. Fotografihuset skal etter planen åpne dørene på Sukkerbiten i 2023.

Les mer om konkurransen
SEPTEMBER 2019

STUDIETUR TIL LONDON OG OXFORD

Lund+Slaatto har vært på studietur til England. Med et nøye sammensatt program, besøkte vi bygninger signert av Morris+Company, Caruso St. John, Arne Jacobsen, m.fl. For mange ble et av høydepunktene Bishop Edward King Chapel av Niall McLaughlin Architects og da Amin Taha viste oss boligprosjektet Clerkenwell Close.

I tillegg til arkitektonisk påfyll ble det også tid til mye god mat og sosialt samvær. Studieturene er en viktig begivenhet som samler kontoret rundt det å oppleve arkitektur i fellesskap, i tillegg til å bygge opp en referanseramme i utviklingen av kontorets prosjekter.

Les mer om vårt faglige miljø

SEPTEMBER 2019

Nye arkitekter og praktikanter

Lund+Slaatto utvider med nye arkitekter og praktikanter. Truls Glesne har tidligere vært praktikant hos oss og er nå ferdigutdannet fra AHO og fast ansatt som arkitekt. Øystein Kjelland Olsen er vår nye fagansvarlig for byggesak. I tillegg til å prosjektere, kommer Øystein til å ha ansvar for søknadsprosesser, i tillegg til oppfølging og kvalitetssikring av andre søknader. Espen S. Heier er arkitekt og kommer med flere års erfaring, særlig innen boligprosjekter og prosjektledelse.

Ask Olsson Aabø og Simon Telle Brendmoe er våre nye praktikanter. Ask har studert på AHO og Simon på NTNU. De skal være her i ett år og vi gleder oss til å følge utviklingen deres.

Se alle våre ansatte

SEPTEMBER 2019

ULSTEIN ARENA FINALIST I DS AWARDs BEST INTERIOR

Interiøret på Ulstein Arena er finalist i DS Awards Best Interior som går av stabelen under Designers Saturday. Vinneren kåres under den offisielle åpningen 6. september på KHiO. Blant de andre nominerte finner vi blant annet Snøhetta, Haptic Architects og Mellbye Arkitektur og Interiør.

Ulstein Arena stod ferdigstilt i 2017 og mottok Statens pris for byggkvalitet 2018. Det er nå interiøret som er i fokus, skapt av interiørarkitektene hos Lund+Slaatto og utviklet etter brukermedvirkningsprosesser med den nederlandske biblioteksarkitekten Aat Vos.


Les mer på Designers Saturday hjemmesider

Les mer om interiøret på Ulstein Arena

AUGUST 2019

Munch Brygge får heder i Morgenbladet

«Et triumferende utropstegn» er overskriften når Munch Brygge anmeldes i Morgenbladet. Arkitekturkritiker Gaute Brochmann beskriver prosjektet som «usedvanlig vellykket» og fremhever det byplanmessige, leilighetene og den håndverksmessige detaljeringen.

Munch Brygge ble ferdigstilt tidligere i år har fått mye oppmerksomhet ikke bare for sin røde farge, men for å være et usedvanlig boligprosjekt på flere måter. Prosjektet mottok Oslo Arkitektforenings Arkitekturpris 2019.

Les saken på Morgenbladet.no (betalingsmur)

Les mer om tankene bak Munch Brygge


AUGUST 2019

LUND+SLAATTO ER DOBBELFINALIST I ARKITEKTURPRISEN

Både Valle Wood og Ulstein Arena er finalister i Arkitekturprisen 2019. Etter en nominasjonsrunde med medlemmene i NAL har de ulike lokalforeningene innstilt finalistene. Valle Wood er finalist fra Oslo arkitektforening, og Ulstein Arena fra Møre & Romsdals arkitektforening. Nå er det opp til medlemmene igjen for å avgjøre vinneren av prisen. Fra 23. august til 13. september kan medlemmer av NAL avgi en stemme hver. Målsettingen med Arkitekturprisen er å synliggjøre, hedre og diskutere hva som er god arkitektur.

Les mer om Arkitekturprisen

Les mer om Valle Wood

Les mer om Ulstein Arena

AUGUST 2019

STUDENTER I HURTIGPRAKSIS HOS LUND+SLAATTO

Massivtre stod på pensum da arkitektstudenter i hurtigpraksis besøkte Lund+Slaatto Arkitekter. 22 nysgjerrige deltakere fra hele landet deltok i det som ble en lærerik dag i treverkets tegn. Etter en presentasjon av kontoret og massivtrebygget Valle Wood, gikk turen til Helsfyr for befaring. Ansvarlig partner Espen Pedersen viste rundt i det nyoppførte Valle Wood og studentene kunne på nært hånd få innblikk i byggeprosessen til ferdig resultat. Dagen ble rundet av med lunsj i Trewerket, spisestedet på Valle Wood, utformet av interiørarkitektene hos LSA.

Arkitektstudenter i Hurtigpraksis er en frivilling basert og studentdrevet workshop med mål om å gi arkitektstudenter en introduksjon til arbeidsmarkedet. I år deltok studenter fra AHO, NTNU, NMBU og BAS.

Les mer om hurtigpraksis på deres hjemmeside

Les mer om Valle Wood

JULI 2019

Valle Wood tas i bruk

De første leietakerne er flyttet inn i Valle Wood. 4service holder til i de to nederste etasjene og har flyttet inn i fleksible lokaler bestående av restaurant / cafe og coworking-lokaler. Et viktig premiss for interiørarkitekturen har vært å skape ulike soner for formelle og uformelle møteplasser, særlig er restauranten Trewerket tenkt både en cafe / kantine for de som jobber i området så vel som en restaurant for beboerne i nabolaget.

Selv om den offisielle åpningen først er i august har Trewerket allerede åpnet for lunsj - Lund+Slaatto Arkitekter ble husets første lunsjgjester under studieturen tidligere i år. Lokalene er også benyttet til mindre arrangementer, som NAL-arrangementet Brød & Miljø i juni.

Lokalene er innredet av interiørarkitektene hos Lund+Slaatto.

Se flere bilder og les om prosjektet

JUNI 2019

MUNCH BRYGGE VINNER OAFS ARKITEKTURPRIS

Munch Brygge av Lund+Slaatto Arkitekter vinner Oslo arkitektforenings arkitekturpris for 2019. Boligprosjektet går over to kvartaler i smørøyet i Bjørvika mellom Operaen og det nye Munch-museet. Med sine karakteristiske røde teglfasader har prosjektet fått mye oppmerksomhet for å være et sjeldent fargerikt bidrag i en bydel ellers kritisert for å være grå og trist.

I juryens begrunnelse fremheves ikke bare Munch Brygges farge og materialitet, men også bokvaliteter og byplangrep. «Prosjektet sees som et kritisk innspill til strategier for byutvikling og utfordrer dagens retningslinjer for området når det gjelder definisjonen av en urban bebyggelse i plassering, volumbearbeiding og fargevalg. Blant annet ved bruk av integrerte skråstilte balkonger som danner fasadesjiktet, ved å differensiere høyder mot gateplanet og ved å trekke store deler av fasaden helt ned til gateplan.»

Oslo Arkitektforenings Arkitekturpris ble opprettet av foreningens medlemmer i 2013 og ble delt ut for syvende gang i 2019.


Les mer om Munch Brygge

Les juryens begrunnelse

JUNI 2019

MESNAKVARTALET REISER SEG

Mesnakvartalet i Lillehammer er godt underveis. Over det eksisterende bygget Støperiet er råbygget til den nye addisjonen på to til fire etasjer på plass. Byggets historiske fasade mot Mesnaelven blir bevart mens Verkstedsbygget blir rehabilitert og ombygget i sin helhet. På nybyggene A og B er parkeringskjeller og fundament på plass og etasjedekkene er i ferd med å monteres.

Når Mesnakvartalet står ferdig i 2020 vil 107 leiligheter være innflyttingsklare. På gateplan blir det næringsareal til butikker og cafeer. Målet er å skape en levende bydel i historiske omgivelser i forlengelse av Lillehammer sentrum.

Les mer om Mesnakvartalet

MAI 2019

PÅ STUDIETUR I HOVEDSTADEN

Tradisjonen tro har Lund+Slaatto vært på Osloekskursjon. Turen gikk i år til prosjekter av R21, Reiulf Ramstad, Haugen Zohar og Fabel arkitekter. I tillegg besøkte vi våre egne Oslo-prosjekter; Skøyen Atrium III, Valle Wood, the Hub og Munch Brygge. Det ble også plass til et visitt hos LSA-klassikeren St. Hallvard.

Osloekskursjonen er en måte for kontoret å oppleve arkitektur på i fellesskap, både våre egne og andres prosjekter. Målet er å skape en lærerik og inspirerende dag som også danner en felles referanseramme for kontorets videre prosjektutvikling.

Les mer om våre studieturer og kontoret


MAI 2019

Lund+Slaatto tegner nytt boligprosjekt på Sæter

Lund+Slaatto utvikler et nytt boligprosjekt for Bomera på Sæter. Leilighetsbygget er beliggende i overgangen fra sentrumsbebyggelse til villakvartal. Prosjektet er på denne måten et fortettingsprosjekt, som både skal videreføre en sentrumsdannelse og samtidig hensynta områdets karakter og bevaringsverdige villabebyggelse.

Leilighetsbygget består av 15 leiligheter og planen er ferdigstillelse i 2020.

Les mer om Sæter

APRIL 2019

YDALIR I ARKITEKTUR N OG MORGENBLADET

Ydalir hotell roses når prosjektet er under lupen hos Morgenbladet og Arkitektur N. Gaute Brochmann for Morgenbladet beskriver prosjektet som et «et lite mesterverk» og fremhever den usedvanlige detaljeringsgraden. I Arkitektur N legger kritiker Martin Braathen vekt på prosjektets soliditet og kaller Ydalir “særpreget og gjennomarbeidet”.   

Anmeldelsene gjør riktig i å beskrive Ydalir hotell som et spesielt prosjekt. Prosjektet er en gave fra Smedvig eiendom til Universitetet i Stavanger, der også overskuddet av driften går til universitetet. Denne type campus-hotell er det første av sitt slag i Norge og bygg og interiør er tegnet av Lund+Slaatto Arkitekter.

Les artikkelen i Morgenbladet (for abonnenter)

Les mer om Ydalir

APRIL 2019

HJEMME HOS LUND+SLAATTO

4. april inviterte Lund+Slaatto og Oslo Arkitektforening til “Hjemme hos” i Lund+Slaattos lokaler i Havnelageret. Det ble foredrag med Pål Biørnstad og Espen Pedersen om kontorets historie og de nyeste prosjektene. I tillegg kom den populære foredragsholderen Silvija Seres, bl.a. kjent for sine podcaster om teknologi og samfunn. Silvija snakket om hvordan den fjerde industrielle revolusjonen endrer våre liv, til fascinasjon og skrekk blant publikum.

“Hjemme hos” er en del av Oslo arkitektforenings (OAF) forelesningsrekke, gratis og åpent for alle. Målet bak konseptet er å vise frem arkitektmiljøet bak profilerte prosjekter og få et innblikk i hvor og hvordan ulike arkitektkontor jobber.

Gikk du glipp av arrangementet? Les mer om vår historie her og hør Silvija Seres sine podcasts her.

MARS 2019

CLARION HOTEL THE HUB ER ÅPNET

Clarion Hotel The Hub åpnet offisielt 7. mars. Hotellbygget i sentrum av Oslo har vært et komplekst og usedvanlig byggeprosjekt med en kombinasjon av nybygg, renovering og rehabilitering.

The Hub er en total ombygning av tidligere Royal Christiania, som var fordelt over tre bygg, med mange bevaringsverdige elementer. Prosjektet innebærer en opprydning i anlegget, med noe nedrivning og der de bevaringsverdige delene er renovert og delvis tilbakeført. En av hovedutfordringene i prosjektet har vært å øke arealet til hotellet gjennom et nybygg som harmonerer med eksisterende bygningsmasse, i tillegg til å skape en samlet og tydelig identitet for hotellet.

 Les mer om The Hub

FEBRUAR 2019

MUNCH BRYGGE FERDIGSTILLES

De første beboerne er flyttet inn i Munch Brygge. Boligprosjektet blir en helt ny del av Bjørvika som en levende forbindelse mellom Barcode, Operaen og det nye Munch-museet.

På tross av sin fremtrende beliggenhet mellom to av Norges største kulturinstitusjoner, så har Munch Brygge likevel en sterk egenkarakter. De røde teglfasadene får bygget til å skille seg ut fra omgivelsene – som et fargerikt tilskudd til den ellers gråfargede bydelen. Integrerte balkonger, ulike vinkler og mønstre i murverket gir et vevd utrykk og skaper ulike opplevelser av bygget avhengig av hvor og når man ser det fra. Sømløse overganger mellom de teglkledde skråflatene avslører et boligprosjekt gjennomført med et usedvanlig høyt detaljnivå.

Munch Brygge består av boliger fordelt i fire blokker, med barnehage og næringslokaler i første etasje. Det er i første omgang det sørvestvendte bygg B som er innflyttingsklart, mens bygg A, C og D ferdigstilles løpende fra februar til mai. Til sommeren er store deler av området ferdig utviklet med brygge, serveringssteder og butikker.

Les mer om Munch Brygge

JANUAR 2019

QUADRUM i TV-SERIE

Quadrum er blitt hovedsetet til Oljefondet - i alle fall på TV. “Oljefondet” hadde premiere i desember og tar for seg et fiktivt Statens pensjonsfond som møter en rekke uforutsette utfordringer. Serien innspilles i Litauen i Quadrum Business City tegnet av Lund+Slaatto.

For regissør Harald Zwart var det flere grunner til at Quadrum ble valgt som location. “Innvendig gir de store, runde søylene et veldig originalt uttrykk, mens de stripete fasadene er synlig fra kontorene og gir en interessant bakgrunn og dybde til bildene”. Arkitekturen blir fremhevet av Zwart som en viktig del av seriens visuelle språk og fortelling. “Quadrum er grafisk og ren i stilen med mye treverk og åpne, smarte løsninger. Bygningen er summen av det vi føler er et norsk-skandinavisk uttrykk: minimalisktisk, praktisk og vakkert - og derfor perfekt for “Oljefondet”.

Se serien på TVNorge eller Dplay.

Les mer om Quadrum Business City
Les mer om interiørarkitekturen til Quadrum

Les også: NRK-serien “Lykkeland” er filmet på Rådhuset i Asker.

JANUAR 2019

ny interiørarkitekt og praktikant

Lund+Slaatto Arkitekter går inn i det nye året med nye medarbeidere.

Henrikke Roll Heirung er interiørarkitekt utdannet fra Irland, Italia og USA. Hun har flere års erfaring fra kontorer i Norge, senest hos Signal arkitekter. Henrikke er ansatt i et ettårsvikariat og kommer til å jobbe på flere av våre aktuelle interiørprosjekter.

Sebastian Jørung Øvrebø er kontorets nye praktikant. Sebastian studerer til vanlig på AHO, der han har fullført tre år. Hos Lund+Slaatto kommer Sebastian til å bidra på flere ulike prosjekter.

Se alle ansatte.

henrikkesebastian.jpg

NOVEMBER 2018

FINALIST I BERGEN KOMMUNES ARKITEKTURPRIS

Zander Kaaes gate 7 er en av seks finalister i Bergen kommunes arkitektur- og byformingspris. Prisen skal tildeles bygg og anlegg som i samspill med omgivelsene tilfører stedet nye kvaliteter gjennom en helhetlig løsning av funksjon, form, romlige sammenhenger og materialbruk.

Finalistene til prisen kan sees på utstilling på Festplassen i Bergen til og med 21. november og på Edvard Griegs plass fra 22. november. Vinneren kåres på Byutviklingskonferansen i Grieghallen 30. november

Les mer om Zander Kaaes gate 7

Se de nominerte

DSC02746.jpg

NOVEMBER 2018

ulstein arena vinner statens pris for byggkvalitet

Ulstein Arena er årets vinner av Statens pris for byggkvalitet. Det var kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland og juryleder Erling Lae som overrakte prisen til Ulstein kommune og Lund+Slaatto Arkitekter under Byggkvalitetsdagen i Oslo.

I juryens begrunnelse heter det blant annet: Ulstein Arena er et forbildebygg som bidrar til å heve, fornye og utvikle byggkvalitet lokalt og nasjonalt. Med gode byggeprosesser har byggherre, prosjekterende og utførende sammen skapt et godt, bærekraftig og stedstilpasset anlegg. Samlokalisering av flere offentlige funksjoner er arealeffektivt og gir samtidig nye møteplasser for lokalsamfunnet, både inne og ute. Den fremragende fortettingen gir god stedsutvikling og løfter hele nærområdet. Ulsteinvik har fått et anlegg som innbyggerne kan være stolte av og ha eierskap til.

Av 80 innsendte bidrag stod det til slutt mellom Ulstein Arena, Moholt 50|50 av MDH arkitekter og Youngskvartalet av Fabel arkitekter.

Tiltakshaver bak Ulstein Arena er Ulstein kommune. Arkitektkontoret Nils Tveit har bidratt som badefaglig arkitekt og utomhusarealene er utformet av Bjørbekk & Lindheim landskapsarkitekter. PEAB K. Nordang har vært entreprenør og Aat Vos har bidratt som konsulent for biblioteket.

Les juryens begrunnelse

Les Arkitektnytt sitt intervju med Espen Pedersen

Les mer om Ulstein Arena


OKTOBER 2018

LSA OM STEDSUTVIKLING

17. og 18. oktober gikk årets Bylivkonferanse av stabelen i Ulsteinvik. Årets tema var byliv, næringsliv og hverdagsliv, og hvordan dette kan kombineres for å skape attraktive sentrumsområder. Blant flere innlegg om ulike former for steds- og byutvikling, stilte Lund+Slaatto med Ulstein Arena presentert av Espen Pedersen med foredrag og befaring.

Se konferansen på Bylivsenterets hjemmesider

Les mer om Ulstein Arena


bylivskonferansen.jpg

OKTOBER 2018

ULSTEIN ARENA: TOPP 6 I BETONGTAVLEN


Ulstein arena er en av seks kandidater som kan motta årets Betongtavle. I sin begrunnelse fremhever juryen hvordan bygget med enkel og presis detaljering understreker og tydeliggjør møtet mellom materialene.

Det er Norsk Betongforening og Norske arkitekters landsforbund som deler ut Betongtavlen, som siden første utdeling i 1961 er blitt en ærefull utmerkelse med mange kjente vinnere og bemerkelsesverdige prosjekter opp gjennom årene.

Les mer om toppkandidatene

Les mer om Ulstein Arena

WEB-3755.jpg

OKTOBER 2018

Tariff er et samfunnsansvar

Flere arkitektkontorer bør tilknytte seg den sentrale tariffavtalen og sikre lønns- og arbeidsvilkårene i bransjen, oppfordrer et samstemt Lund+Slaatto. Arkitektnytt har intervjuet kontoret for å belyse kunnskapen om den sentrale tariffavtalen.

Det er daglig leder, Åse Helene Mørk, og tillitsvalgt, Jannicke Spakmo, som uttaler seg på vegne av kontoret, der samfunnsansvar blir tatt opp som tema. - Det er en del av det ansvaret vi ønsker å ta for å styrke og bevare det norske, regulerte arbeidslivet med fagforeninger og arbeidsgiverforeninger, sier Mørk.


Les hele saken på Arkitektnytt sine hjemmesider her og her

3ef14a51a796bb3e6a9802377e9c670f.jpg

OKTOBER 2018

BYGGEPLASS PÅ SKØYEN ATRIUM III 

Det er mye aktivitet på Skøyen Atrium III. Prosjektet nærmer seg full høyde, med ti av tolv etasjer på plass. Monteringen av prefabrikerte veggelementer og systemfasadene er i gang, i tillegg til glassfasadene langs gatenivået. Det karakteristiske atriumsrommet begynner å ta form med de første ståltrappene montert. Atriet har en sentral funksjon i prosjektet og gir lys og utstynsmuligheter til kontorene i tillegg til å bli et samlingssted for byggets brukere.

Når SA3 står ferdigstilt utgjør bygget, sammen med de tidligere byggetrinnene, en av Oslos største kontoreiendommer. Det er Schage eiendom som er tiltakshaver bak Skøyen atrium III.

Les mer om Skøyen atrium III

MAI 2018

Nytt interiør i Lørenskog Hus


Lund+Slaatto Arkitekter har fått i oppdrag å omdanne inngangsetasjen til kulturhuset Lørenskog Hus. Interiørprosjektet innebærer et nytt seniortreffsenter kombinert med vrimlearealer og cafe. En viktig premiss for oppgaven er høy grad av brukermedvirkning, der målet er å skape et attraktivt, livlig og oversiktlig areal for kulturhusets besøkende. Prosjektet er planlagt ferdigstilt til nyåret 2019.

Se flere av våre interiørprosjekter
 

MAI 2018

FILM OM ULSTEIN ARENA

 

Se filmen om oppføringen av Ulstein Arena, fra starten av byggearbeidene til ferdigstillelse. Ulstein Arena handler om å knytte Ulsteinvik sammen, og videreutvikle og forsterke en urban karakter. Gjennom nedbrytning og nedsenking av volumer søker prosjektet å tilpasse seg eksisterende bebyggelse og danne nye urbane møteplasser.

Filmen er produsert av Per Eide Studio og HelloNeo. 

Les mer om Ulstein Arena på prosjektsiden og på ArchDaily.

MAI 2018

MUNCH BRYGGE REISER SEG

 

Øverste dekke på sørbygget er på plass og bygningsvolumene tegner seg nå i bybildet på Paulsenkaia. Med sin beliggenhet mellom operaen og det nye Munch-museet blir Munch Brygge en ny og levende del av Bjørvika. En offentlig havnepromenade vil aktivere byrommet med restauranter og spisesteder, og beboerne får et rikt nærmiljø med barnehage og gode utearealer. Innebygde balkonger markerer prosjektets 156 boliger og danner fasadenes karakterfulle vev mot byen.


Munch Brygge står ferdig våren 2019.
 

Les mer her
 

APR. 2018

ulstein arena i arkitektur n

Fagtidsskriftet Arkitektur N har en større omtale av Ulstein Arena i siste nummer. Med overskriften "En arena for sentrumsutvikling" beskriver kritiker Anders Rubing et anlegg som tjener lokalbefolkningens behov.

Ulstein Arena åpnet i desember 2018 og er et idrettskulturhus med badeanlegg, flerbrukshall, bibliotek og klatrehall.

 

Les saken i Arkitektur N nr. 2 - 2018

Les mer om Ulstein Arena her

 

APR. 2018

lsa satser på massivtre

Det er for tiden fokus på tre hos Lund+Slaatto. Under ukens kontorlunsj delte Jørgen Tycho fra OsloTre og faglig leder hos LSA, Espen Pedersen, noen av erfaringene så langt fra prosjektet Valle Wood. Prosjektet er LSAs første næringsbygg i massivtre – og Norges største.

Valle Wood har fått mye oppmerksomhet blant arkitekter, i byggebransjen, samt en større omtale i Aftenposten.

Kontorlunsjen er en fast tradisjon hos Lund+Slaatto, der alle ansatte samles for å videreutvikle fagkunnskap og prosjekter i fellesskap. Les mer her

 

 

MAR. 2018

Norges første campushotell er åpnet

På Ullandhaug i Stavanger er Ydalir, Norges første campushotell, åpnet. Hotellet består av tre bygningsvolum forbundet av glassbroer. Kubene er plassert så de danner en naturlig forplass, der intensjonen er å skape en velkomstfavn for besøkende og et samlende tun for beboerne.

Åpningsdagen ble markert med taler fra ordføreren av Stavanger, fylkesordfører fra Rogaland, tiltakshaver Smedvig Eiendom og arkitekt.


Les mer om Ydalir Hotell her